Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Уважаеми съграждани,
Приемете моите искрени и сърдечни поздрави по случай настъпването на Коледните и Новогодишни празници!Нека през цялата 2011 година във вашите домове да цари мир, да е безмерна любовта между вас и да се радвате на лично и семейно щастие!Веселете се на Коледа, посрещнете щастливо Нова година, а през нейните дни, седмици и месеци се трудете все така отговорно и задружно, живейте заедно, споделяйте трудни и успешни мигове, за да е хубаво на душите ви и светло да е в сърцата ви!
Весели празници!

Ивайло Петров
областен управител на област Монтана

Дата: 24 декември 2010 Виж още...
Коледари в Областна администрация Монтана
Коледари от 3-то и 4-то училище в Монтана огласиха с песни и благопожелания за здраве, мир и берекет коридорите на Областна администрация Монтана. Малките сурвакарчета по традиция сурвакаха своя домакин – областният управител Ивайло Петров и му подариха специално изработени от тях коледни символи.
Коледарите получиха кравайчета и лакомства, като след това имаха и възможност да разговарят с г-н Петров, който им пожела да бъдат здрави и бодри, както и по-дълга коледна ваканция догодина.
Коледари в Областна администрация МонтанаКоледари в Областна администрация МонтанаКоледари в Областна администрация Монтана
Дата: 23 декември 2010 Виж още...
Областна администрация Монтана и Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” на съвместни срещи с автобусни и таксиметрови превозвачи
Две работни срещи с ръководството на “Автомобилна администрация” организира на 20 декември в Монтана областният управител Ивайло Петров. Участници в срещите бяха представители на автобусни, товарни и таксиметрови превозвачи, които бяха запознати с предстоящи промени в нормативната база в сферата на транспорта и транспортното обслужване.
 
Дата: 22 декември 2010 Виж още...
Мостът при с. Разград – затворен за преминаване на превозни средства
В следствие на проливните дъждове в началото на месец декември и придошлите води на р. Цибрица, се е образувала опасност от срутване и образуване на пътни произшествия на моста при с. Разград, общ. Вълчедръм на общински път МОН 1071-/III-818, Вълчедръм, Долни Цибър/ - Разград – Златия -/ III-818.
 
Дата: 16 декември 2010 Виж още...
Областна администрация Монтана – домакин на работни срещи с Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”
Промени в нормативната база в сферата на транспорта и проблемите в транспортното обслужване ще обсъждат на работна среща в Областна администрация Монтана ръководството на Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”.
 
Дата: 16 декември 2010 Виж още...
Делегация от област Монтана на посещение в Норвегия
Заместник  областният управител  Димитрана Каменова и представители на 11- те общини в областта  посетиха Осло, Норвегия.  Пътуването се осъществи  в рамките на проект ”Укрепване на капацитета на местните власти на Северозападния район за планиране на България за привличане на чуждестранни инвеститори, институционална подкрепа за инвестиции и ИТ решения за административни услуги”.
 
Дата: 16 декември 2010 Виж още...
Заседание на Областен обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията
На 10.12.2010 г. в Областна администрация Монтана се проведе последното за 2010 г. заседание на Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията. На него се разгледаха 5 броя постъпили сигнали и жалби.
 
Дата: 13 декември 2010 Виж още...
Вестник “Пари” представя проекта “Гепард 2010” във Велико Търново
Вестник “Пари” организира на 8 декември във Велико Търново Трета регионална бизнес конференция по проекта “Гепард 2010” – съчетание между конференция по актуални бизнес теми за регион Север, включващ областите Монтана, Видин, Велико Търново, Плевен, Габрово, Русе, Ловеч и Враца.
 
Дата: 9 декември 2010 Виж още...
Регионален съвет за развитие на Северозападен район – заседание в област Враца
Област Враца бе домакин на заседанието на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район за планиране, включващ областите Враца, Монтана, Видин, Ловеч и Плевен, което се проведе на 7 декември 2010 г. От началото на месец юни до края на годината като председател на Регионалния съвет за развитие бе избрана г-жа Пепа Владимирова, областен управител на Враца, която бе домакин и водещ на събитието.
 
Дата: 9 декември 2010 Виж още...
РЕГИОНАЛНА КРЪГЛА МАСА ОРГАНИЗИРА РЕГИОНАЛНИЯ ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО – МОНТАНА
Регионална кръгла маса на тема “Изборът на училище и професия – между личните мечти, възможностите и потребностите на обществото” организира на 01 декември 2010 г. Регионалния инспекторат по образованието – Монтана.

Дата: 2 декември 2010 Виж още...
КОМИСИЯ ПО ЗАЕТОСТТА - ЗАСЕДАНИЕ
Във връзка с изпълнение на Процедура 2011 г. – за кандидатстване по Национална програма “От социални помощи към осигуряване на заетост”, на 01 декември 2010 г. се проведе заседание на Комисия по заетостта към Областния съвет за развитие на област Монтана.

Дата: 2 декември 2010 Виж още...