Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване








КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА



Banner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в Монтана
Областните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в Монтана
Споразумение за дългосрочно сътрудничество в областта на икономиката, културата и туризма се подписа днес, 29 април 2011 г. между област Монтана и окръг Пирот на официална работна среща в областна администрация Монтана.
 
 
 
 
Дата: 29 април 2011 Виж още...
Кръгла маса във Враца на тема: „28 април–Световен ден за безопасни условия на труд”
Областния управител  г-н Ивайло Петров  и зам.областния управител Димитрана Каменова взеха  участие на кръгла маса на тема  „ 28 април – Световен ден за безопасни условия на труд, новости и изменения в законодателството” в град Враца.

Дата: 27 април 2011 Виж още...
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕСУважаеми съграждани,
На днешния светъл празник искам да пожелая на всички вас повече усмивки, добрина в сърцата и светлина в душите! Днес отбелязваме възкресението на Исус Христос – Божият Син, Който със смъртта Си изкупи греховете на човечеството, а с възкресението Си даде надежда за живот след смъртта. Великденските празници винаги ни вълнуват с посланието за силата и тържеството на живота, духа и вярата. В тези светли християнски дни всички ние отново съпреживяваме великия християнски урок по благородство, достойнство и човеколюбие. Обещаваме си да бъдем по-добри, мъдри, състрадателни и щедри. Нека Великденските празници бъдат изпълнени със здраве, благополучие и берекет за вас и вашите семейства! Бъдете здрави и честити!
С уважение,

Ивайло Петров
областен управител на област Монтана

Дата: 21 април 2011 Виж още...
РАБОТНА СРЕЩА В ГР.ВИДИН
Заместник областния управител  г-жа Димитрана Каменова взе участие в  работна среща  по покана на областния управител на Видин Пламен Стефанов.

Дата: 20 април 2011 Виж още...
Отчет на Областна администрация Монтана за 2010 година
На официална пресконференция областният управител г-н Ивайло Петров представи годишен отчет за работата на Областна администрация Монтана за изминалата 2010 година. Пред присъстващите журналисти г-н Петров отбеляза силните и успешни периоди на администрацията за 2010 година, приходите и разходите на институцията, както и бъдещите планове за развитие на област Монтана.

Дата: 19 април 2011 Виж още...
НАЧАЛО НА ПОЖАРООПАСНИЯ СЕЗОН В ГОРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ НА ОБЛАСТ МОНТАНА
НАЧАЛО НА ПОЖАРООПАСНИЯ СЕЗОН В ГОРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ НА ОБЛАСТ МОНТАНАСъс заповед на областния управител на област Монтана, от 15 април 2011 год. се определя началото на пожароопасен сезон в горските територии на област Монтана. Заповедта се съставя ежегодно по предложение на Директора на Регионална дирекция по горите, поради повишения риск от възникване на горски пожари за сведение на гражданите, кметовете на общини и населени места, ръководителите на земеделски кооперации, арендатори, ползватели на селскостопански земи в близост до горски територии и др.


Дата: 19 април 2011 Виж още...
Изнесен прием във Вършец
Областния управител  г-н  Ивайло Петров и заместник областния управител г-жа Димитранка Каменова ще  направят изнесена приемна в  град Вършец на  20 април 2011 г. / сряда / в сградата на Община Вършец. Начален част 14 часа.  В приема ще вземат и участие  представители на  ОД на МВР Монтана, ОД Земеделие, БТ Берковица и Социално подпомагане Берковица.
За записвания тел: 0882 / 94 79 00 Галя Петрова

Дата: 18 април 2011 Виж още...
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС Уважаеми съграждани,
Приемете моите искрени поздрави и пожелания за здраве, късмет и просперитет по повод едни от най-хубавите пролетни празници Лазаровден и Цветница!
Нека със зараждането на пролетта у всички вас се засили чувството за щастие, бодрост и копнеж към усъвършенстване!
Искам да честитя именните дни на всички, носещи имена на цветя! Бъдете красиви и винаги усмихнати, дарявайте и получавайте радост!
С уважение,

Ивайло Петров,
областен управител на област Монтана


Дата: 16 април 2011 Виж още...
Заместник областният управител с приемни дни в област Монтана
Заместник областният управител на област Монтана, г-н Алексиев организира приемни дни за граждани от област Монтана, като целта е да се запознае с проблемите на жителите в по-малките населени места и да съдейства за тяхното разрешаване.
Програмата на предвидените срещи е следната:
26 април – гр. Вълчедръм, в сградата на общината; 3 май – гр. Брусарци; 10 май – с. Медковец; 17 май – с. Якимово и 25 май – с. Сталийска махала. Първата среща в гр. Вълчедръм ще се проведе между 9 и 12 часа на 26 април. Всички граждани са добре дошли!


Дата: 14 април 2011 Виж още...
ИАНМСП провежда информационни дни във Видин и Монтана на 19 и 20 април
ИАНМСП провежда информационни дни във Видин и Монтана на 19 и 20 април
Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНСМП) провежда информационни дни по проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001 “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия” по Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013
 
Дата: 14 април 2011 Виж още...
Предизвикателства пред инвестиционния климат в България
Предизвикателства пред инвестиционния климат в България
Конференция на тема “Предизвикателства пред инвестиционния климат в Северозападна България” ще се проведе на 12 април в хотел “Радисън” – София.
 
 
 
 
Дата: 11 април 2011 Виж още...
8 април – Международен ден на ромите
8 април – Международен ден на ромите
По повод Международния ден на ромите – 8 април, се проведе национална кръгла маса в Монтана на тема “Опит, механизми и инструментариум зa пълноправна интеграция на ромите в България и Европа”.
 
 
 
 
Дата: 11 април 2011 Виж още...
Областният управител Ивайло Петров призовава кметовете на общини в област Монтана
Областният управител Ивайло Петров  призовава  кметовете на общини в област Монтана  да организират и подпомогнат провеждането на кампания за пролетно почистване на 9 април.
 
Дата: 7 април 2011 Виж още...
ТЪРГ ЗА ДВИЖИМИ ВЕЩИ С ТАЙНО НАДДАВАНЕ
ОБЛАСТЕН  УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА
На основание чл. 64, ал. 1 от Закона за държавната собственост, чл. 69 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, във връзка с чл. 7 от Наредба № 7/14.11.1997 г. и заповед № РД-14-34/04.04.2011 г. на областния управител на област Монтана
 
Дата: 7 април 2011 Виж още...
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ПОЗДРАВИТЕЛЕН   АДРЕС
По повод Международния ден на здравния работник искам да пожелая на всички служители в здравната система много търпение, всеотдайност и сила в делото, което сте приели за свое призвание в живота!
Приемете моята благодарност и признание към неуморния труд и грижи, които всекидневно полагате за всички нас!
Желая на вас и семействата ви спокойствие, благоденствие и щастие, защото го заслужавате, като хора, които носят най-голямата отговорност за другите и имат най-благородната професия в света – тази, която буди доверие, грижи се за живота и съхранява надеждата!
Честит празник!

Ивайло Петров,
областен управител на област Монтана
 
Дата: 7 април 2011 Виж още...