Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТКРИ СЕДМИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА ОТ СИСТЕМАТА НА МВР
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТКРИ СЕДМИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА ОТ СИСТЕМАТА НА МВРНа 29 май 2012 г. в Школата за подготовка на водачи на служебни кучета в гр. Берковица бе открит Седмият национален преглед, с международно участие, за водачи на служебни кучета от системата на МВР. Стартът бе даден от областния управител Ивайло Петров, който поздрави всички присъстващи на събитието и благодари на организаторите, че за трета поредна година има възможността да присъства на прегледа.


Дата: 30 май 2012 Виж още...
ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА В ОБЛАСТ МОНТАНА
ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА В ОБЛАСТ МОНТАНА
На 29.05.2012 г. се проведе заседание на Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията /ООСППК/ в област Монтана. Срещата бе ръководена от зам.-областния управител Нина Петкова, която е и заместник – председател на комисията.
Дата: 29 май 2012 Виж още...
СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА В ОБЛАСТ МОНТАНА
СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА В ОБЛАСТ МОНТАНАПо инициатива на г-жа Ирена Димова заместник – директор на Териториална дирекция на НАП – гр. Велико Търново, с ресор Враца, Видин, Монтана в заседателната зала на  Областна администрация се проведе среща с представители на бизнеса в област Монтана. Срещата бе открита от областния управител Ивайло Петров. Присъстваха заместник - областния управител Нина Петкова, Анушка Вълова – директор на НАП – Офис Монтана, Даниела Накова – директор „Регионална служба по заетостта”, Александрина Здравкова – ръководител на Областен информационен център.

Дата: 29 май 2012 Виж още...
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ПОЗДРАВИТЕЛЕН  АДРЕСУважаеми съграждани,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост!
Този ден е повод за национална гордост, духовно извисяване и стремеж към усъвършенстване, чрез значимите постижения на нашата наука и култура.
24 май е Денят на Светите братя Кирил и Методий и тяхното високохуманно дело, служещо на великата идея за равенство в духовността.
На този ден отправяме благодарност и признателност към своите учители и хората допринесли за нашето духовно извисяване.
Желая ви здраве, мъдрост, творческо озарение и професионално удовлетворение!
Честит празник!

Ивайло Петров
областен управител на област Монтана

Дата: 24 май 2012 Виж още...
Областният управител оспори пред съда решение на общински съвет Монтана
Със заповед на областния управител е върнато за ново разглеждане Решение № 106 от Протокол № 7, прието на заседание на общински съвет Монтана на 24.04.2012 година. С посоченото решение общинският съвет променя режима на собственост от публична в частна на части от два поземлени имота, които са улици.

Дата: 23 май 2012 Виж още...
Живи човешки съкровища - България 2012
Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012Живи човешки съкровища - България 2012


Живи човешки съкровища - България 2012


Дата: 22 май 2012 Виж още...
Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"
Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"Областна администрация монтана се включи в кампанията "Да изчистим България за един ден!"


Дата: 22 май 2012 Виж още...
Чипровското килимарство ще се бори за приза „Живи човешки съкровища – България 2012”
Чипровското килимарство ще  се бори за приза „Живи човешки съкровища – България 2012”Областният управител Ивайло Петров официално откри представянето на кандидатурите за област Монтана в регионалния етап по Националната система „Живи човешки съкровища – България 2012. С подкрепата на областния управител и изключителното съдействие на община Вършец 7-те одобрени кандидатури за регионалния етап бяха представени на живо пред публика, която е единствената инициатива в страната.


Дата: 21 май 2012 Виж още...
В Европейската нощ на музеите областният управител на официална церемония в Исторически музей – Чипровци
В Европейската нощ на музеите областният управител на официална церемония в Исторически музей – Чипровци
По случай отбелязването на Международния ден на музейното дело Исторически музей - Чипровци отбеляза  събитието с официална церемония на която присъстваха областният управител Ивайло Петров, кметът на община Чипровци Анатоли Първанов, зам. кметът Елена Илиева,  Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Дометиан и Негово Преосвещенство  епископ Сионий.Дата: 21 май 2012 Виж още...
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМОУважаеми колеги и съграждани,
Искам да изкажа своята благодарност към всички вас за отзивчивостта, дейното участие и съпричастността ви към проведената на 12 май 2012 г. национална кампания „Да изчистим България за един ден”!
Вярвам, че с общи усилия, всички ние ще можем да продължим доброто дело, което осъществихме по време на кампанията, ще запазим и поддържаме природните красоти на нашата Родина, и целта на изминалото събитие ще се превърне в обща кауза на цялото българско население.
Пожелавам на всички вас добрите дела в ежедневието ви да се умножават многократно, работата ви да дава добър плод и да буди възхищение!

Ивайло Петров,
Областен управител на област Монтана

Дата: 17 май 2012 Виж още...
ПОКАНА
Дата: 16 май 2012 Виж още...
Представяне на втори етап от реализиране на проект „Красива България”
Представяне на втори етап от реализиране на проект „Красива България”На пресконференция в Областна администрация Монтана бе представен втори етап от реализиране на проект „Красива България”, мярка 01 „Подобряване на градската среда”, обект „Административна сграда на Областна администрация Монтана – обновяване на фасади”.


Дата: 16 май 2012 Виж още...
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЧИСТВАНЕТО НА 12 МАЙ
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЧИСТВАНЕТО НА 12 МАЙПо последни данни, предоставени от единадесетте общини на територията на област Монтана повече от 11 200 доброволци от областта са се включили в кампанията „Да изчистим България за един ден!” на 12 май. В Чипровци и Якимово инициативата стартира още на 11 май.
Стотици служители от администрациите, неправителствени организации, фирми и ведомства, граждани и ученици, участваха в почистването, с огромно желание да се превърне страната ни в едно по-чисто, по-уютно и красиво място за живеене.

Дата: 14 май 2012 Виж още...
ПУБЛИЧНА ПОКАНА ЗА „ПРЕВАНТИВНИ ДЕЙНОСТИ ЗА ЛАРВИЦИДНА И ИМАГИЦИДНА ОБРАБОТКА ЗА БОРБА С КОМАРИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ЛОМ И ОБЩИНА ВЪЛЧЕДРЪМ, ОБЛАСТ МОНТАНА”
Дата: 12 май 2012 Виж още...
зелени телефони
0884511493

0879884983

Дата: 11 май 2012 Виж още...