Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Четвърти европейски ден за пътна безопасност
Четвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасностЧетвърти европейски ден за пътна безопасност
Четвърти европейски ден за пътна безопасност
Дата: 27 юли 2012 Виж още...
МОНТАНА ОТБЕЛЯЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ
МОНТАНА ОТБЕЛЯЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТДнес,  25 юли 2012 г. на площад „Жеравица" в Монтана  с  демонстрация на оказване на първа помощ при пътно произшествие  бе отбелязан Четвъртия европейски  ден за пътна безопасност. С професионално подготвена инсценировка служителите на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" – Монтана, сектор „Пътна полиция” при Областна дирекция на МВР – Монтана, Центъра за спешна медицинска помощ – Монтана и младите доброволци от Български младежки Червен кръст - Монтана демонстрираха оказване на  до лекарска помощ на пострадали при пътно транспортно произшествие.

Дата: 25 юли 2012 Виж още...
ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НИНА ПЕТКОВА ОТНОВО ПОСЕТИ ДЕЦАТА ОТ ДОМА В ГАВРИЛ ГЕНОВО
ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НИНА ПЕТКОВА ОТНОВО ПОСЕТИ ДЕЦАТА ОТ  ДОМА В  ГАВРИЛ ГЕНОВОЗа пореден път заместник областният управител Нина Петкова посети децата от Центъра за настаняване от семеен тип -  с. Гаврил Геново. Визитата на г-жа Петкова бе свързана с рождения ден на малката Анелия, възпитаничка на дома. Но не само това бе поводът. Преди един месец зам.-областният управител обеща на малчуганите, че отново ще ги посети и разбира се, изпълни обещанието си. Много подаръци получиха както рожденичката, така и всички деца в дома. От своя страна те поздравиха гостенката с песни и стихчета, а по-късно заедно подредиха пъзел, подарен от г-жа Нина Петкова, която на тръгване даде дума на младите си приятели, че много скоро пак  ще ги посети.  Тези посещения ги превърнахме в традиция, защото не  може само на големите празници да се сещаме за тези деца, а е хубаво да ги поздравим и на личните им такива. Както всички деца и те желаят повече гости и подаръци за рождения си ден, сподели г-жа Петкова.

Дата: 24 юли 2012 Виж още...
ЗАСЕДАНИЕ НА ПОСТОЯННАТА КОМИСИЯ ПО ЗАЕТОСТ
ЗАСЕДАНИЕ НА ПОСТОЯННАТА КОМИСИЯ ПО ЗАЕТОСТ
На 19.07.2012 г. в заседателната зала на Областна администрация Монтана се проведе редовно заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие на област Монтана. Срещата бе ръководена от заместник областния управител Нина Петкова, която е и заместник председател на Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие.Дата: 24 юли 2012 Виж още...
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
ПРЕССЪОБЩЕНИЕС решение на Европейската комисия, 25 юли 2012 г. е обявен за Четвърти европейски ден за пътна безопасност. Основната тема на деня е „Активно участие на младежите в безопасността по пътищата”.
 В тази връзка Областна администрация – Монтана съвместно с Областна дирекция на МВР – Монтана Сектор „Пътна полиция”, Районна служба „ПБЗН” – Монтана, РИО на МОМН Монтана, БМЧК – Монтана и ЦСМП - Монтана организират на 25.07.2012 г /сряда/ от 9.30 ч. пред сградата на Областна администрация - Монтана демонстрация с инсценировка на пътно произшествие и оказване на първа помощ на пострадалите.

Дата: 19 юли 2012 Виж още...
ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОДНЕСЕ ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПО ПОВОД 175 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА АПОСТОЛА
ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОДНЕСЕ ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПО ПОВОД 175 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА АПОСТОЛАДнес, 18 юли се навършват 175 години от рождението на Васил Левски. В знак на уважение пред името и делото на Апостола  зам.- областният управител г-жа Нина Петкова и служители на областна администрация – Монтана поднесоха цветя на паметника на Левски в Монтана.
Общественици и жители на областния град също бяха дошли да поднесат цветя на монумента и по този начин станаха съпричастни с идеала на големия българин, който за всички нас, неговите потомци е символ на родолюбие и патриотизъм.


Дата: 18 юли 2012 Виж още...
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
На 19 юли 2012 г. (четвъртък) от 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Монтана ще се проведе заседание на Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие на област Монтана. Срещата ще протече при следния дневен ред:
1.Разглеждане и одобрение на предложението за регионална програма за заетост, разработено по инициатива на Областна администрация Монтана съгласно чл. 31 и чл. 33 от Закона за насърчаване на заетостта.
2.Други

Дата: 18 юли 2012 Виж още...
ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТ
ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА КОМИСИЯ ПО ТРАНСПОРТНа 16 юли 2012 г. от 14,00 часа в заседателната зала на Областна администрация Монтана се проведе второ за тази година заседание на Областната комисия по транспорт под ръководството на г-н Ивайло Петров – областен управител на област Монтана.
Разгледани бяха 5 предложения, внесени от общините Бойчиновци, Вълчедръм и Вършец, като 2 от тях са за закриване на линии.


Дата: 17 юли 2012 Виж още...
proba

Дата: 17 юли 2012 Виж още...
НАЧАЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ: КООРДИНИРАНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ, НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ПОЛИТИКИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ В ОБЛАСТ МОНТАНА
НАЧАЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ: КООРДИНИРАНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ, НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ПОЛИТИКИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ В ОБЛАСТ МОНТАНА
Областна администрация Монтана – бенефициент, ще отговаря за цялостното управление на проекта. Партньорът по проекта – община Георги Дамяново, ще осъществява логистична подкрепа при осъществяването на планираните дейности по проекта на терен, като на нейна територия ще се проведат и планираните обучения с представители на всички заинтересовани страни.Дата: 17 юли 2012 Виж още...
Заместник областни управители
Дата: 17 юли 2012 Виж още...
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
На 16 юли 2012 г. /понеделник/ от 14,00 часа в голямата заседателна зала на Областна администрация Монтана ще се проведе заседание на Областната комисия по транспорт.
Дневният ред на заседаието ще протече в следния ред:
1.Обсъждане на направените предложения за промени в областната транспортна схема;
2.Обсъждане на направените предложения за промени в републиканската транспортна схема.
Предложените промени в транспортните схеми, които ще бъдат разгледани на заседанието, са изпратени по електронната поща до всички членове на комисията за разглеждане.


Дата: 16 юли 2012 Виж още...
Областен управител
Дата: 16 юли 2012 Виж още...
Изнесени приемни 2012
Дата: 14 юли 2012 Виж още...
Изнесени приемни 2011
Дата: 14 юли 2012 Виж още...